top of page

FARM STUDIO

Farm Studio ligger i de dype skoger i Aurskog/Høland - nær tettstedet Hemnes. Utenfra ser det ut som en tradisjonell stall. Inni finner du et splitter nytt, profesjonelt lydstudio. Studioet er utstyrt med det beste av vintage analoge og moderne digitale verktøy, utstyr og instrumenter. Ønsker du å arbeide på Farm Studio over flere dager, innlosjerer vi deg gjerne i vår egen studioleilighet med kjøkken, bad og soveplass til opptil seks personer.

 

 

INNSPILLING

 

Lyd kan lagres på utallige måter, men må til slutt samles på ett eller flere medier for distribusjon. Enten musikken skal ut på vinyl, CD eller brukes til nedlasting / streaming, så må formatet og flere tekniske detaljer tilpasses hvert enkelt medium. I denne overføringen gjøres mange tilpasninger, slik at musikken fremstår best mulig rent teknisk. De forskjellige sporene skal fremstå som en samlet enhet lydmessig, men også hevde seg blant annen musikk i samme sjanger.

MIKSING

 

Lydmiksing benyttes til lydinnspilling, lydredigering og lydsystemer for å balansere volumene og frekvensene fra en eller flere lydkilder. Dette kan være musikkinstrumenter og vokalister i et band, orkester-seksjoner, programannonsører og journalister, publikumsstøy osv.

 

bottom of page