top of page

PRISER

Farm Studio skal være et tilbud for alle; både for yngre musikere som står i startfasen og mer erfarne artister som jobber med større produksjoner. Nedenfor ser du noen av grunnprisene våre, men ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan tilpasse et tilbud til deg, utifra dine forutsetninger, ønsker og muligheter.

STARTPRIS: kr 1 350.-

Booking av kun tre studiotimer eller mindre, faktureres med vår startspris på

kr 1 500,-. Startprisen er fast minstepris for mindre produksjoner som demoskisser, enkel cd-produksjon og karaokeinnspillinger (enkelt vokalpålegg på ferdigprodusert musikk) for utdrikningslag etc., hvor antall studiotimer ikke overskrider tre timer.

Timer utover dette faktureres etter vår faste timepris på kr 500,-.
 

INNSPILLING: kr 500.- pr. time (min tre timer = kr 1500.-)

 

Alle priser er eks. mva.

SJEKK INN: fra kr 4.000.- pr. dag inkl. studio i seks timer

Ved å sjekke inn på Farm Studio disponerer dere hele studiokomplekset med tilhørende studioleilighet. Da kan dere være i en kontinuerlig kreativ prosess i hele innspillingsperioden og velge døgnrytme og arbeidstid selv.
Dette er en kostnadseffektiv og rasjonell måte å jobbe på; Innspillingsperioden blir som oftest vesentlig kortere enn normalt og totalkostnaden blir lavere i forhold til gjennomsnittlig timepris i studio og på grunn av mindre reise- og overnattingsutgifter. 

 

TILLEGG FOR MAT (alkoholholdig drikke ikke inkludert):

Frokost pr. person: kr 50.-

Lunsj pr. person: kr 100.-

Middag pr. person: kr 200.-

Alle priser er eks. mva.

PAKKEPRIS: Be om tilbud!

Ved større produksjoner kan vi tilby en pakkepris basert på et forhåndsberegnet forbruk av studiotimer. Pakkeprisen kan for eksempel inkludere:


- studioleie
- overnatting

- mat og drikke
- musikertjenester
- arrangering
- komposisjon
- tekstforfatting
- musikkprodusent

 

Gjennom selskapet Tam Tam @ The Farm kan vi også tilby grafisk design (logo, cover, webside etc.), profilering/fotografering, markedsføring/ lansering, tilstedeværelse på sosiale medier (Facebook, Twitter, Instagram etc.) og management.

bottom of page