top of page

PRISER

Farm Studio skal være et tilbud for alle; både for yngre musikere som står i startfasen og mer erfarne artister som jobber med større produksjoner. Vår dyktige tekniker, Thomas Nessheim bistår under hele innspillingen - slik at dere oppnår et resultat dere kan være stolte av og glede dere til å dele med andre.

Ved å sjekke inn på Farm Studio disponerer dere hele studiokomplekset med tilhørende studioleilighet med egne soverom, kjøkken og bad. Da kan dere være i en kontinuerlig kreativ prosess i hele innspillingsperioden.


Dette er en kostnadseffektiv og rasjonell måte å jobbe på; Innspillingsperioden blir som oftest vesentlig kortere enn normalt og totalkostnaden blir lavere i forhold til gjennomsnittlig timepris i studio og på grunn av mindre reise- og overnattingsutgifter.

Vi kan også tilby dere "full pakke" med frokost, lunsj og middag underveis - så dere kan ha full fokus på innspillingen.

Ta kontakt med oss for en prat om dine forutsetninger, ønsker og behov, så skisserer vi en pakke pris for deg/bandet ditt. 

 

PAKKEPRIS: Be om tilbud!

Ved større produksjoner kan vi tilby en pakkepris basert på et forhåndsberegnet forbruk av studiotimer. Pakkeprisen kan for eksempel inkludere:


- studioleie
- overnatting

- mat og drikke
- musikertjenester
- arrangering
- komposisjon
- tekstforfatting
- musikkprodusent

 

Gjennom selskapet Tam Tam @ The Farm kan vi også tilby grafisk design (logo, cover, webside etc.), profilering/fotografering, markedsføring/ lansering, tilstedeværelse på sosiale medier (Facebook, Twitter, Instagram etc.) og management.

bottom of page