top of page

FARMEN FOLK

På Farmen bor og jobber to personer fast; Kari Meyer og Magne Hellesjø. I tillegg har vi et nettverk av dyktige fagfolk innen mange ulike felt som tangerer og supplerer hverandre, slik at vi kan tilby en skreddersydd og komplett pakke uansett hvilke behov og ønsker du har.

ALLE FORESPØRSLER OM BOOKING OG PRISTILBUD SENDES: kari@farmstudio.no.

Kari profil Facebook.jpg
Kari Meyer

Daglig drift og forretningsfører

908 49 441

kari@farmstudio.no

Med over 30 års erfaring fra ulike reklamebyråer i Oslo og Tønsberg, har Kari arbeidet som mediarådgiver, tekstforfatter, prosjektleder, konsulent og daglig leder. Kari er ansvarlig for den daglige driften av Farm Studio og sørger for at alle har det de trenger, enten de er en svipptur innom eller bor på Farmen i kortere eller lengre perioder. Til daglig  driver Kari også reklamebyrået Tam Tam @ The Farm AS, hun jobber med profilering, utgivelser og promo for flere spennende norske og amerikanske artister og grunnlegger av TELLFORTELL festivalen.

Magne porfil facebook.jpg
Magne Hellesjø

Studio Manager/Produsent

996 41 362

magne@farmstudio.no

Magne har mange års musikk-erfaring, både som låtskriver, gitarist og trommeslager. Han har også jobbet med produksjon av en rekke album - både for norske og utenlandske artister, blant annet Åkerland (Helt Nære)Mike Beck (Alta California) og Grenseland (Helt Andre Steder).

Nettverk

Management

Grafisk Design/Fotoopptak

Markedsføring/Promotion

 

TAM TAM @ THE FARM AS

Ved større produksjoner kan vi sette sammen et team av profesjonelle aktører utifra hva du har behov for - f.eks. musikktjeneste, arrangering, komposisjon, tekstforfatting og musikkproduksjon.

Vi kan også tilby grafisk design (logo, coverdesignwebside etc.), profilering/fotografering.

IMG_2231.jpg
Thomas Nessheim

Studio tekniker/Produsent

941 68 005

thomasnessheim@hotmail.com

Thomas er en erfaren musiker, låtskriver og produsent. Kjent fra Blackbirds, Grenseland og Åkerland.

bottom of page